Śmieci z NAVI RNS-510

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Arek_VI
    Classic
    • 2010
    • 34

Napiszę bardzo krótko. Kolega Kędzior zaprezentował postawę cokolwiek kontrowersyjną. Odrębną sprawą są jego fobie i pretensje do niektórych użytkowników forum. Natomiast faktem jest, że nie jest grzecznym z jego strony,że chętni na soft mają pisać na PW, które potem delikatnie mówiąc olewa. Na moją wyraźną prośbę odpisuje pytaniem czy chcę soft. Hmmm... może w odpowiedzi mam załączyć potwierdzenie przelewu ? Może wierszyk napisać ? Na forum pisze (a więc czyta PW) , że jest... obrażony..... i "nie da". Mam to d.....
    Zdjęcie zamieszczone w tym wątku cudownie opisuje jego postawę i mam propozycję aby olać temat i poczekać na upublicznienie softu.
    Tyle z mojej strony. Ja jestem zniesmaczony smarkaterią.

P.S. baden5 nie tylko przeprosić ale zapewne jeszcze blowjoba zaoferować

Komentarz

• Salt
      Ambiente
      • 2009
      • 178

Naprawdę przydałby się tu moderator i konkretne sprzątanie. Skończcie ludzie bić pianę na temat udostępniania softu przez kolegę, który go przygotował!
      andrzejwojnar.pl
      alchemiaswiatla.blogspot.com

Komentarz

• Kędzior
        Ambiente
        • 2007
        • 207

Zamieszczone przez Arek_VI
        Napiszę bardzo krótko. Kolega Kędzior zaprezentował postawę cokolwiek kontrowersyjną. Odrębną sprawą są jego fobie i pretensje do niektórych użytkowników forum. Natomiast faktem jest, że nie jest grzecznym z jego strony,że chętni na soft mają pisać na PW, które potem delikatnie mówiąc olewa. Na moją wyraźną prośbę odpisuje pytaniem czy chcę soft. Hmmm... może w odpowiedzi mam załączyć potwierdzenie przelewu ? Może wierszyk napisać ? Na forum pisze (a więc czyta PW) , że jest... obrażony..... i "nie da". Mam to d.....
        Zdjęcie zamieszczone w tym wątku cudownie opisuje jego postawę i mam propozycję aby olać temat i poczekać na upublicznienie softu.
        Tyle z mojej strony. Ja jestem zniesmaczony smarkaterią.

P.S. baden5 nie tylko przeprosić ale zapewne jeszcze blowjoba zaoferować
        Miałem nie pisać ale ku..wa nie mogę nie odpisać jak widzę takie pieprzenie.
        Jeżeli wg ciebie jest niegrzecznym że prosilem o pw to brak mi słów
        Ty jesteś kolejnym niezadowolonym choć byłem powien że wysłałem ci pw ale teraz sprawdziłem że nie wysłałem ci linka ( przeoczenie ). Teraz zachowujesz się, jak nie powiem kto piszesz do mnie kolejne pw że teraz to juz nie chcesz linka itd. Może mam cię k....a jeszcze przeprosić ?
        Na pw odpowiadam wysłałem ponad 30 osobom pw z 41 !!

Komentarz

• Krawcol82
          Classic
          • 2012
          • 30

Zamieszczone przez Kędzior
          Na pw odpowiadam
          A ode mnie otrzymałeś PW :?:
          Pozdrawiam.
          P.S. W sobotę będę w Poznaniu-jeśli nie możesz mi przesłać softu, ale jeśli byłbyś skłonny mi go udostępnić, to chętnie podjadę.

Komentarz

• mati160
            RS
            • 2009
            • 2453
            • Octavia III combi (5E5)
            • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Sprawdź czy nie masz w skrzynce do wysłania, ja z góry przepraszam ze wysłałem 2 Pw po prostu nie zauważyłem ze poprzedni jeszcze oczekuje w skrzynce do wysłania. Ja tam jestem fanem zasady ze cierpliwosć poplaca i nie rozumiem tych ludzi wielce niezadowolonych wypisujacych cuda w tym temacie.

A koledze Kędzior, chwałą za to ze poświęca swój cenny czas i mimo że włożył w to sporo czasu i wysiłku dzieli sie tym z nami

имплантация зубов киев

Komentarz

• zielaspiotr
              Classic
              • 2012
              • 28

hehe ja tam co chwilę klikam skrzynkę odbiorczą, ale się nie wkur...., rozumiem że Kędzior to nie helpdesk, odpowiada kiedy ma czas.

Komentarz

• Arek_VI
                Classic
                • 2010
                • 34

Kędzior nie przepraszaj. Nie musisz. Myślę, że i tak nie rozumiesz pewnych niuansów właściwego zachowania. I wcale nie jestem "niezadowolony" - wręcz przeciwnie. Kolejne doświadczenie poznawcze.

Komentarz

• Krawcol82
                  Classic
                  • 2012
                  • 30

Tylko wiadomość siedzi w "do wysłania", a nie w "wysłane"-nie wiem, dlaczego tak się dzieje. Da się zrobić tak, żeby jednak wyszła z mojego konta?

Komentarz

• Salt
                    Ambiente
                    • 2009
                    • 178

Zamieszczone przez Krawcol82
                    Tylko wiadomość siedzi w "do wysłania", a nie w "wysłane"-nie wiem, dlaczego tak się dzieje. Da się zrobić tak, żeby jednak wyszła z mojego konta?

Przecież jeden z kolegów napisał czarno na białym kilka postów wcześniej! Dopóki adresat nie przeczyta wiadomości jest ona wysietlana u nadawcy jako wiadomość 'do wysłania'. Po przeczytaniu przez adresata ląduje w 'wysłanych'.

I nie żebym był czyimś adwokatem, ale naprawdę zejdzcie z tych osobistych wycieczek do kogokolwiek. To jest wątek o konkretnym sprzęcie!
                    andrzejwojnar.pl
                    alchemiaswiatla.blogspot.com

Komentarz

Pracuję...